HOTEL CONTINENTAL , DROBETA-TURNU SEVERIN , MEHEDINTI


Hotel Continental este situat în centrul orașului Drobeta Turnu Severin și oferă camere confortabile cu facilități moderne. Iată mai multe detalii despre acest hotel:

  • Dotări camere: Camerele hotelului sunt echipate cu mini-frigider sau minibar și televizor cu canale prin cablu. Toate camerele sunt moderne și oferă acces gratuit la internet, precum și băi private. Unele camere oferă o vedere panoramică la fluviul Dunărea, iar altele sunt dotate cu aer condiționat pentru confort suplimentar.
  • Restaurant și bar renovate: Hotelul a fost renovat în anul 2013, iar restaurantul său servește preparate din bucătăria românească și internațională. Barul renovat oferă o gamă largă de băuturi, fiind un loc plăcut pentru relaxare.
  • Atracții în apropiere: Hotelul este situat la doar 10 minute de mers pe jos de celebrul Pod al lui Traian. De asemenea, Statuia lui Decebal, aflată în Parcul Natural Porțile de Fier, se află la o distanță de 45 km.
  • Parcare disponibilă: Dacă aveți nevoie de parcare, aceasta este disponibilă la hotel la un cost suplimentar.

Continental Hotel pare a fi o opțiune confortabilă și convenabilă pentru cei care vizitează Drobeta Turnu Severin și doresc să exploreze atracțiile din oraș și din apropiere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA155.00 LEI40.00 LEI
2 PERSOANE180.00 LEI80.00 LEI
3 PERSOANE335.00 LEI120.00 LEI
4 PERSOANE360.00 LEI160.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Continental din Drobeta-Turnu Severin

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro