HOTEL CONTINENTAL , IAȘI , JUDETUL IAȘI

Hotelul Continental din Iași pare să ofere o serie de facilități și servicii care ar putea fi interesante pentru oaspeți. Iată câteva puncte cheie despre acest hotel:

  • Locație centrală: Hotelul are o locație centrală în orașul Iași, fiind aproape de Piața Unirii și Catedrala Mitropolitană. De asemenea, este menționat că se află în apropiere de Parcul Copou și Muzeul Mihai Eminescu, ceea ce poate fi convenabil pentru vizitarea atracțiilor locale.
  • Conexiune WiFi gratuită: Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi, ceea ce poate fi util pentru oaspeții care doresc să rămână conectați online.
  • Aer condiționat: Camerele sunt dotate cu aer condiționat, ceea ce poate fi un avantaj în special în timpul verii sau în perioadele calde.
  • Mic dejun: Oaspeții pot alege din mai multe meniuri fixe pentru micul dejun, ceea ce oferă o varietate de opțiuni pentru începerea zilei.
  • Clădire istorică: Hotelul este găzduit într-o clădire care face parte din lista monumentelor istorice naționale, ceea ce poate oferi o experiență unică din punct de vedere arhitectural și istoric.
  • Asistență la recepție: Oaspeții pot primi hărți ale orașului Iași și informații despre zona înconjurătoare de la recepție, ceea ce poate ajuta la planificarea excursiilor și vizitelor.

În ansamblu, Hotelul Continental pare să fie potrivit pentru oaspeții care caută o locație centrală în Iași, cu acces la facilități moderne și o notă de istorie datorită clădirii în care se află.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA305.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE470.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE610.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE940.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Continental din Iași

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro