HOTEL CONTINENTAL , ROȘIORII DE VEDE , TELEORMAN

Hotelul Continental din Roșiorii de Vede pare a oferi o serie de facilități pentru o ședere confortabilă. Iată câteva aspecte de reținut despre acest hotel de 2 stele:

  • Locație centrală: Hotelul este situat în Roșiorii de Vede, ceea ce face ca multe dintre facilitățile și obiectivele locale să fie la îndemână. Dacă doriți să explorați orașul sau să ajungeți la magazine, restaurante sau alte servicii, aceasta este o poziție convenabilă.
  • Camere cu aer condiționat: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, oferind o atmosferă plăcută în zilele calde.
  • Acces gratuit la internet WiFi: Hotelul oferă acces WiFi gratuit, permițând oaspeților să rămână conectați sau să caute informații despre zonă.
  • Restaurant și bar: Prezența unui restaurant și a unui bar la hotel poate fi utilă pentru cei care doresc să ia masa în apropiere sau să savureze băuturi relaxante într-un mediu convenabil.
  • Recepție deschisă non-stop: Cu o recepție deschisă non-stop, hotelul este disponibil pentru oaspeți în orice moment al zilei sau nopții.
  • Terasă cu vedere la oraș: O terasă cu vedere la oraș poate fi un loc plăcut pentru a vă relaxa și a admira priveliștea.

Hotelul Continental pare a oferi o opțiune confortabilă pentru cei care călătoresc în Roșiorii de Vede. Acesta oferă facilități standard care pot satisface nevoile de bază ale oaspeților.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA150.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE150.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE170.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE170.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Continental din Roșiorii de Vede

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro