HOTEL CONTINENTAL , (SUCEAVA) , SUCEAVA

Hotelul Continental din Suceava ofera o experiență plăcută și confortabilă, cu accent pe eleganță și servicii de calitate.

Iată câteva aspecte de luat în considerare despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Poziționarea privilegiată în centrul orașului oferă oportunități pentru explorarea ușoară a centrului istoric și acces la diverse opțiuni de divertisment.
  2. Design elegant: Atenția la detalii și decorarea cu gust a camerelor contribuie la atmosfera plăcută și primitoare a hotelului.
  3. Facilități de relaxare: Barul elegant și terasa frumoasă sunt locuri potrivite pentru relaxare și savurarea băuturilor răcoritoare.
  4. Catering de calitate: Restaurantul distins care oferă bucătărie rafinată poate fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să experimenteze preparate culinare de calitate.
  5. Facilități pentru afaceri: Dacă călătoriți în scop de afaceri, facilitățile impresionante de întâlnire pot fi utile pentru organizarea de evenimente sau întâlniri.
  6. Intimitate și liniște: Camerele complet echipate și decorate cu gust oferă o oază de intimitate și liniște pentru oaspeți.

Cu toate aceste facilități și atenție la detalii, Hotelul Continental pare să fie o opțiune potrivită atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care doresc să se bucure de o ședere relaxantă în Suceava.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA265.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE290.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE555.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE580.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Continental din Suceava

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro