HOTEL COOLKUSH BOUTIQUE , CONSTANȚA , JUDETUL CONSTANȚA

Hotel CoolKush Boutique este o alegere minunată pentru cei care doresc să descopere frumusețea orașului Constanța și să se bucure de o ședere confortabilă și relaxantă.

Iată mai multe detalii despre acest hotel:

  1. Locație excelentă: Situat în Constanța, la doar 2,9 km de Modern Beach și la 3 km de Piața Ovidiu, CoolKush Boutique oferă acces ușor la atracțiile principale ale orașului. Indiferent dacă doriți să vă relaxați pe plajă sau să explorați centrul istoric, veți avea totul la îndemână.
  2. Facilități moderne: Acest hotel de 3 stele pune la dispoziția oaspeților săi WiFi gratuit, o grădină frumoasă și o terasă unde vă puteți bucura de momente relaxante în aer liber. Unele unități de cazare oferă și un balcon privat, de unde puteți admira frumusețea grădinii.
  3. Camere confortabile: Camerele de la CoolKush Boutique sunt amenajate cu gust și sunt echipate cu toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută. Fiecare cameră include un dulap pentru haine, un televizor cu ecran plat, un frigider și o baie privată. Lenjeria de pat și prosoapele sunt asigurate pentru confortul oaspeților.
  4. Atracții în apropiere: În plus față de plajă și Piața Ovidiu, hotelul se află la distanță scurtă de mers cu mașina de City Park Mall & Cora Hypermarket și de Lacul Siutghiol. Astfel, veți avea oportunitatea să explorați diverse aspecte ale orașului și să vă bucurați de experiențe variate.
  5. Accesibil cu transportul: CoolKush Boutique este ușor accesibil atât cu mașina personală, cât și cu transportul în comun. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu se află la doar 23 km distanță, iar hotelul poate oferi asistență pentru aranjarea transferului către aeroport la cerere.

În concluzie, CoolKush Boutique este o alegere excelentă pentru călătorii care doresc să descopere frumusețea Constanței și să se bucure de o ședere relaxantă și confortabilă într-un mediu modern și plăcut.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA540.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE590.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1130.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1180.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel CoolKush Boutique

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro