HOTEL CORA , CONSTANTA , JUDETUL CONSTANTA

Hotelul Cora din Constanța pare să ofere o serie de facilități pentru o ședere confortabilă în oraș. Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Camere moderne: Camerele hotelului sunt echipate cu aer condiționat pentru a asigura confortul în orice condiții meteo. De asemenea, oferă WiFi gratuit, facilitând accesul la internet pentru oaspeți.
  2. Locație convenabilă: Hotelul se află în apropierea unor puncte de interes populare precum centrul comercial City Park și Gravity Park, oferind oportunități pentru cumpărături și distracții.
  3. Televizoare cu ecran plat: Camerele dispun de televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu, oferind opțiuni de divertisment pentru oaspeți.
  4. Facilități în cameră: Fiecare cameră include un dulap pentru depozitarea hainelor și o baie privată dotată cu articole de toaletă gratuite, asigurându-se că oaspeții au tot ce le trebuie pentru o ședere plăcută.
  5. Recepție cu program nonstop: Personalul recepției este disponibil 24/7 și vorbește engleză, spaniolă și română, facilitând comunicarea cu oaspeții internaționali.
  6. Atracții în apropiere: Hotelul se află la o distanță de 3,7 km de Piața Ovidiu, oferind oportunități de explorare a centrului istoric al orașului. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este la 25 km distanță, asigurând acces facil pentru călătorii cu avionul.

Hotelul Cora ofera o combinație între confort modern și accesibilitate la atracții turistice, făcându-l o opțiune atrăgătoare pentru cei care vizitează Constanța.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA280.00 LEI
2 PERSOANE310.00 LEI
3 PERSOANE590.00 LEI
4 PERSOANE620.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Cora

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro