HOTEL COROANA DE AUR , BISTRIȚA , BISTRIȚA-NĂSĂUD

Hotel Coroana de Aur – Eleganță și Confort în Centrul Bistriței

Situat în inima orașului Bistrița, la doar 500 de metri de piața principală și de biserica din secolul al XIV-lea, Hotelul Coroana de Aur vă întâmpină cu eleganță și servicii de calitate. Descoperiți confortul și frumusețea istorică a Bistriței într-un cadru rafinat.

Caracteristici Principale:

 1. Camere și Apartamente Confortabile:
  • Camerele și apartamentele oferă acces gratuit la internet WiFi și TV prin cablu. Fiecare cameră are baie privată, iar unele dispun de cadă, în timp ce altele oferă duș cu hidromasaj. Decorul rafinat și facilitățile moderne vă vor asigura o ședere plăcută.
 2. Restaurant Elegant:
  • Restaurantul hotelului vă așteaptă să savurați specialități locale proaspete și preparate internaționale clasice. Atmosfera primitoare și meniul diversificat vor satisface gusturile rafinate ale oaspeților.
 3. Facilități de Relaxare:
  • Hotelul oferă facilități de masaj pentru cei care doresc să se relaxeze și să se destindă complet. După o zi de explorare sau afaceri, aceste servicii vă vor revitaliza și pregăti pentru noi aventuri.
 4. Organizare Excursii:
  • Personalul hotelului poate să vă ajute să organizați excursii în regiunea Transilvania, oferindu-vă posibilitatea de a descoperi frumusețea peisajelor și a tradițiilor locale.
 5. Apropieri Istorice:
  • Hotelul se află în apropierea principalelor atracții istorice, oferindu-vă posibilitatea de a explora cu ușurință biserici vechi și alte monumente din zonă.

Experimentați Eleganța și Confortul la Hotelul Coroana de Aur din Bistrița – O Ședere Memorabilă în Inima Orașului!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA315.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE665.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE700.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Coroana de Aur din Bistrita.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro