HOTEL COROANA MOLDOVEI , SLANIC-MOLDOVA , BACĂU

Hotel Coroana Moldovei sună ca un hotel deosebit într-o locație pitorească. Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel boutique:

  1. Stil luxos și decor individual: Hotelul se evidențiază printr-un decor venețian autentic și individual, creat de arhitecți și designeri specializați în restaurarea și decorarea castelelor. Aceasta poate oferi o experiență unică și plăcută pentru oaspeți.
  2. Camere bine echipate: Camerele par să fie bine echipate, oferind facilități necesare și acces gratuit la internet. Decorul excepțional poate contribui la atmosfera elegantă.
  3. Terasa înconjurată de natură: Faptul că hotelul dispune de o terasă înconjurată de natură și munți oferă oportunități pentru o experiență relaxantă în aer liber.
  4. Locație în stațiunea balneară Slănic Moldova: Aprecierea calităților aerului din această zonă și peisajul natural bogat ar putea fi un avantaj pentru oaspeți care doresc să se bucure de beneficiile unui mediu sănătos.

Pentru cei care caută o experiență de cazare de calitate superioară într-o stațiune balneară cunoscută pentru aerul său pur și frumusețea naturală, Coroana Moldovei pare să ofere o opțiune atractivă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA460.00 LEI50.00 LEI
2 PERSOANE460.00 LEI50.00 LEI
3 PERSOANE760.00 LEI50.00 LEI
4 PERSOANE760.00 LEI50.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Coroana Moldovei.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro