HOTEL CORONA , DROBETA-TURNU SEVERIN , MEHEDINȚI

Hotelul Corona este situat pe unul dintre bulevardele principale ale orașului și oferă o serie de facilități pentru oaspeți. Iată mai multe detalii despre acest hotel:

  • Acces gratuit la internet Wi-Fi: Oaspeții au acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate, permițându-le să rămână conectați.
  • Camere spațioase și elegante: Camerele hotelului au interioare spațioase și elegante. Acestea sunt dotate cu TV LCD și minibar, oferind oaspeților confort.
  • Restaurant cu preparate culinare internaționale: Hotelul are un restaurant care servește preparate culinare internaționale, oferind o varietate de opțiuni pentru mese.
  • Zonă de lounge: Oaspeții se pot relaxa în zona de lounge a hotelului, care include canapele confortabile.
  • Parcare privată gratuită: Hotelul pune la dispoziție parcare privată gratuită, ceea ce este comod pentru oaspeți.
  • Atracții în apropiere: Parcul Central se află la o distanță de 1,2 km, iar ruinele cetății și celebrul Pod al lui Traian de pe fluviul Dunărea sunt la aproximativ 1,5 km de hotel. De asemenea, portul din Drobeta este la 2,5 km, iar centrul comercial Severin este la mai puțin de 3 km.

Hotelul Corona pare a oferi o experiență confortabilă și convenabilă pentru oaspeți, cu acces la facilități moderne și atracții în apropiere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA255.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE295.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE430.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Corona din Drobeta Turnu Severin.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro