HOTEL CORSA , MANGALIA , CONSTANȚA

Hotelul Corsa oferă o oază de relaxare pe litoralul Mării Negre, fiind situat într-o zonă liniștită și oferind acces ușor la plajele cu nisip ale orașului Mangalia.

Iată mai multe detalii despre facilitățile și serviciile sale:

Facilități și servicii:

  • Camere confortabile: Hotelul dispune de camere confortabile, echipate cu aer condiționat și TV prin cablu. Unele camere oferă și o vedere minunată la Marea Neagră, oferind o experiență plăcută și relaxantă.
  • Bar deschis nonstop: Oaspeții se pot bucura de un cocktail sau de un vin de calitate la barul deschis nonstop al hotelului Corsa, perfect pentru a petrece momente relaxante alături de cei dragi sau pentru a socializa cu alți oaspeți.
  • Facilități pentru copii: Hotelul dispune de un loc de joacă pentru copii, unde cei mici se pot distra în voie și pot socializa cu alți copii în condiții sigure și plăcute.
  • Grădină spațioasă și terasă cu vedere la mare: Pentru momente de relaxare în aer liber, oaspeții se pot retrage în grădina spațioasă sau pe terasa hotelului, de unde pot admira frumusețea Mării Negre și pot savura momente de liniște și relaxare.
  • Locație convenabilă: Proprietatea se află la doar 100 de metri de centrul orașului Mangalia, oferind acces ușor la magazine, restaurante și alte atracții locale. De asemenea, portul turistic se află la doar 150 de metri distanță.

Hotelul Corsa pare să ofere o atmosferă relaxantă și plăcută, perfectă pentru o vacanță liniștită și confortabilă pe litoralul Mării Negre.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA705.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE820.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1525.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1640.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Corsa din Mangalia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro