HOTEL CORVARIS , BUCUREȘTI , SECTOR 4

Hotelul Corvaris din București ofera o serie de facilități și servicii pentru o ședere confortabilă. Iată câteva aspecte cheie ale acestuia:

  1. Localizare convenabilă: Hotelul este situat în București, la aproximativ 800 de metri de stația de metrou Piața Sudului și de mall-ul Sun Plaza. Acest lucru face accesul la mijloacele de transport în comun și facilitățile comerciale foarte convenabile pentru oaspeți.
  2. Camere bine echipate: Camerele hotelului sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar, baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Unele unități de cazare oferă și o zonă de relaxare, contribuind la confortul oaspeților.
  3. Restaurant și bar: Hotelul dispune de un restaurant și un bar, oferind oaspeților opțiuni pentru luarea mesei sau pentru a savura diverse băuturi.
  4. Acces gratuit la internet WiFi: Oferind acces gratuit la internet WiFi în toate zonele, hotelul răspunde nevoilor moderne de conectivitate.
  5. Recepție cu program non-stop: Cu o recepție deschisă non-stop, personalul hotelului este disponibil pentru asistență în orice moment al zilei sau al nopții.
  6. Depozit de bagaje și parcare gratuită: Hotelul oferă facilități suplimentare, cum ar fi un depozit de bagaje gratuit și parcare privată gratuită, ceea ce poate contribui la comoditatea călătoriilor.
  7. Atracții în apropiere: Hotelul se află în proximitatea Parcului Natural Văcărești, Parcului Carol și a centrului vechi al orașului, facilitând explorarea diverselor atracții turistice.

Cu facilități precum recepție non-stop, acces la metrou și centre comerciale apropiate, Hotelul Corvaris oferă o opțiune atractivă pentru turiștii și călătorii de afaceri care vizitează Bucureștiul.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA300.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE320.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE500.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE640.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Corvaris din București – Sector 4

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro