HOTEL COSMOS , EFORIE-SUD , CONSTANTA

Hotelul Cosmos din Eforie Sud pare a fi o alegere atrăgătoare pentru cei care doresc să se bucure de o ședere la malul mării. Iată câteva detalii importante despre acest hotel:

  1. Locație Excelentă: Hotelul este situat la doar 9 minute de mers pe jos de Plaja Eforie Sud, permițând oaspeților acces ușor la plajă și la activitățile de la malul mării.
  2. Facilități Diverse: Hotelul oferă un lounge comun, un bar și parcare privată gratuită, precum și un restaurant în incinta sa.
  3. Camere cu Balcon și Vedere la Mare: Unele camere de la hotel au balcon și oferă o vedere frumoasă la Marea Neagră, ceea ce poate oferi o experiență minunată.
  4. WiFi Gratuit: Accesul la internet WiFi este oferit gratuit, permițând oaspeților să rămână conectați în timpul șederii.
  5. Recepție Deschisă Nonstop: Cu o recepție deschisă nonstop, personalul hotelului poate fi contactat în orice moment pentru asistență.
  6. Depozit de Bagaje: Oferă un serviciu de depozitare a bagajelor, ceea ce poate fi util pentru oaspeții care doresc să exploreze zona înainte sau după check-in/check-out.
  7. Acces la Plaje: Hotelul se află la 2,7 km de Plaja Eforie Nord, permițând oaspeților să exploreze și alte opțiuni de plajă în apropiere.
  8. Aeroportul: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este situat la aproximativ 41 km distanță, facilitând călătoriile către și de la hotel.

Hotelul Cosmos oferă o gamă variată de facilități pentru a satisface nevoile oaspeților, inclusiv acces la plajă și activități recreative la malul mării. Este o opțiune potrivită pentru cei care doresc să se bucure de o ședere relaxantă la Marea Neagră.

CAZARETARIFEMASA
1 PERSOANA695,00 LEIALL INCLUSIVE
2 PERSOANE755,00 LEIALL INCLUSIVE
3 PERSOANE775,00 LEIALL INCLUSIVE
4 PERSOANE1055,00 LEIALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Cosmos din Eforie-Sud

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro