HOTEL COVASNA , (COVASNA) , JUDETUL COVASNA

Descoperă Bucurii și Tratament la Covasna Complex Balnear

Covasna Complex Balnear 3* reprezintă o oază modernizată recent, fiind primul hotel destinat tratamentului balnear din Covasna. Iată ce te așteaptă la noi:

 1. Tratament Balnear de Top:
  • Recent modernizată, baza de tratament a hotelului oferă tratamente de calitate, beneficiind de puterea mofetelor naturale. Baza de tratament este construită direct peste sursa de dioxid de carbon, asigurându-ți o experiență autentică de vindecare.
 2. Locație Strategică:
  • Stația de autobuz la doar 500 de metri oferă legături directe cu Brașov și Sfântu Gheorghe. Gara CFR Covasna și mocănița se află la 2 km, facilitând călătoriile tale.
 3. Piscină, Saună și Activități de Agrement:
  • Bucură-te de facilitățile noastre de agrement, inclusiv piscină, saună, biliard și tenis de masă. Oferim o varietate de opțiuni pentru a-ți face șederea cât mai plăcută posibil.
 4. Restaurant Culinar:
  • Restaurantul Covasna, cu cele 2 săli și terasa exterioară, îți aduce preparate delicioase din bucătăria tradițională și internațională. Avem opțiuni individualizate pentru diferite regimuri alimentare, inclusiv dietetic, cardiovascular și vegetarian.
 5. Cel Mai Mare Centru de Tratament Balnear:
  • Beneficiază de tratamentele noastre balneare, cel mai mare centru din zonă, situat direct pe sursa de CO2.
 6. Parcare Gratuită și Wi-Fi:
  • Asigurăm parcare gratuită în limita locurilor disponibile și Wi-Fi în spațiile comune, pentru a-ți face șederea cât mai confortabilă.

Covasna Complex Balnear 3* este locul perfect pentru cei care caută o experiență de tratament balnear autentică și plăcută. Rezervă acum pentru o călătorie în lumea vindecării și relaxării!

CAZARETARIFEMASA
1 PERSOANA415.00 LEIDemipensiune
2 PERSOANE640.00 LEIDemipensiune
3 PERSOANE1055.00 LEIDemipensiune
4 PERSOANE1280.00 LEIDemipensiune

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Covasna

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro