HOTEL CRIS , COSTINEȘTI , CONSTANȚA

Hotelul CRIS din Costinești este o opțiune de cazare convenabilă și accesibilă.

Iată câteva informații cheie despre acesta:

  1. Locație: Hotelul este situat în Costinești, la 600 de metri de plaja Costinești și la 1,1 km de plaja 23 August. De asemenea, este la 300 de metri de parcul de distracții Costinești.
  2. Cazare: Hotelul oferă cazare în camere dotate cu aer condiționat și baie privată. Camerele par să aibă balcon și acces gratuit la internet WiFi.
  3. Parcare gratuită: Oferă facilități de parcare privată gratuită, ceea ce poate fi un avantaj pentru călătorii cu autoturismul propriu.
  4. Dotări în cameră: Camerele par să includă televizoare cu ecran plat și canale prin cablu, asigurând divertisment și informații pentru oaspeți.
  5. Apropieri: Hotelul se află în apropierea plajelor, oferind acces ușor la zona de coastă și la facilitățile de la malul mării.
  6. Alte atracții: Locații precum Piața Ovidiu și centrul comercial City Park se află la distanță accesibilă de la hotel.
  7. Aeroport apropiat: Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 52 km.

Ca întotdeauna, pentru cele mai recente informații despre facilități, tarife și disponibilitate, recomand să verificați site-ul oficial al hotelului sau să îi contactați direct. De asemenea, recenziile altor călători pot oferi perspective utile asupra experienței de ședere la Hotelul CRIS din Costinești.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA
2 PERSOANE
3 PERSOANE
4 PERSOANE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Cris din Costinesti

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro