HOTEL DACIA , BAILE HERCULANE , CARAS-SEVERIN


Hotelul Dacia este situat în centrul stațiunii Băile Herculane, în parcul Vicol, într-o zonă retrasă. Acest hotel are o capacitate mare de cazare și oferă mai multe tipuri de camere. Iată mai multe detalii despre Hotelul Dacia:

  • Capacitate de cazare: Hotelul Dacia are cea mai mare capacitate de cazare din stațiune. Acesta dispune de 283 camere duble de 2 stele, 161 camere duble de 3 stele și 4 apartamente.
  • Distribuția camerelor: Camerele sunt distribuite pe cele 15 etaje ale hotelului, iar accesul se face cu ajutorul a 5 lifturi.
  • Renovare: Camerele duble de 3 stele au fost renovate la sfârșitul anului 2013, ceea ce indică un nivel de confort îmbunătățit.
  • Dotări cameră: Toate camerele sunt dotate cu televizor, cablu TV, telefon și baie cu cabină de duș sau cadă. Camerele duble de 3 stele dispun, de asemenea, de mini-bar pentru a satisface nevoile oaspeților.

Hotelul Dacia pare să fie o opțiune de cazare generoasă în Băile Herculane, cu o gamă variată de camere și dotări pentru confortul oaspeților.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA200.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE260.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE460.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE520.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Dacia din Baile Herculane.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro