HOTEL DACIA , NEPTUN , CONSTANTA

Hotelul Dacia pare a fi o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să se bucure de o ședere în stațiunea litorală Neptun. Aici sunt câteva informații cheie despre acest hotel:

  1. Locație Centrală: Hotelul Dacia este situat în centrul stațiunii litorale Neptun, ceea ce face accesul ușor la plajă și la diverse facilități din zonă.
  2. Restaurant cu Specialități Locale: Oferă un restaurant care servește specialități locale, ceea ce poate fi o oportunitate minunată de a degusta bucate tradiționale din zonă.
  3. Camere Confortabile: Camerele dispun de băi private și balcoane, oferind un mediu confortabil pentru o ședere relaxantă.
  4. Opțiuni Culinare în Apropiere: Dacă doriți să explorați și mai mult bucătăria românească, veți găsi un restaurant la doar 500 de metri de hotel care servește preparate culinare tradiționale românești.
  5. WiFi Gratuit: Pentru cei care doresc să rămână conectați, hotelul pune la dispoziție acces gratuit la internet WiFi în zonele publice.
  6. Acces ușor la Gara Neptun: Hotelul se află la doar 300 de metri de Gara Neptun, ceea ce poate fi convenabil pentru cei care călătoresc cu trenul.

În ansamblu, Hotelul Dacia pare să ofere atât facilități de cazare confortabile, cât și acces facil la plajă și opțiuni culinare. Este un loc potrivit pentru a vă bucura de o vacanță la malul mării în Neptun.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA385.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE385.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE480.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE770.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Dacia din Neptun

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro