HOTEL DACOR , ORĂȘTIE , HUNEDOARA

Hotelul Dacor din Orăștie ofera o serie de facilități și servicii care pot satisface nevoile oaspeților.

Iată câteva aspecte importante legate de acest hotel:

  • Restaurant și bar: Hotelul are propriul restaurant, unde oaspeții pot lua masa. Există, de asemenea, un bar unde oaspeții pot savura diverse băuturi.
  • Wi-Fi gratuit: Oferă acces Wi-Fi gratuit în toate camerele și în restaurant. Acest lucru poate fi util pentru cei care doresc să rămână conectați online.
  • Camere dotate cu TV și baie: Camerele hotelului sunt echipate cu TV cu canale prin cablu și baie cu duș. Acest lucru asigură confortul oaspeților.
  • Parcare privată gratuită: Hotelul oferă parcare privată gratuită, ceea ce poate fi un avantaj pentru oaspeții care sosesc cu mașina.
  • Opțiuni suplimentare în camere: Anumite camere dispun de facilități suplimentare, cum ar fi frigider și aer condiționat, ceea ce poate oferi un confort sporit în funcție de preferințele oaspeților.
  • Mic dejun disponibil la cerere: Micul dejun este oferit la cerere, astfel încât oaspeții pot să îl solicite în funcție de preferințele lor.
  • Atracții și facilități în apropiere: Hotelul se află în apropierea unor atracții precum centrul de wellness din Geoagiu și Cetatea Sarmizegetusa, ceea ce oferă oportunități pentru explorarea zonei.

În ansamblu, Hotelul Dacor pare să fie o opțiune potrivită pentru oaspeții care vizitează Orăștie și doresc să aibă acces la facilități de bază, precum și la opțiuni de luat masa în apropiere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA260.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE340.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE600.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE680.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Dacor din Orăștie

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro