HOTEL DADA TERMAL , CĂLIMĂNEȘTI , VÂLCEA

Bun venit la Hotel DADA Termal din Călimănești!

Experimentați relaxarea și răsfățul în mijlocul frumuseții naturale a stațiunii Călimănești, la doar câțiva pași de Parcul Acvatic Cozia. Hotelul nostru vă întâmpină cu facilități moderne și servicii de wellness pentru a vă face șederea cât mai plăcută.

Facilități și Servicii:

  • Piscină în aer liber: Răcoriți-vă și bucurați-vă de soare în piscina noastră în aer liber, înconjurați de o atmosferă relaxantă și de peisaje naturale minunate.
  • Centru Spa și de Wellness: În centrul nostru spa și de wellness, veți găsi o varietate de tratamente și terapii pentru a vă relaxa și reîmprospăta corpul și mintea.
  • Saună: Delectați-vă cu o sesiune de relaxare în sauna noastră, unde puteți elimina toxinele și vă puteți destinde mușchii.
  • Recepție non-stop: Echipa noastră prietenoasă este disponibilă în permanență pentru a vă asigura că aveți o ședere fără griji și pentru a vă oferi asistență în orice aveți nevoie.
  • Parcare privată gratuită: Parcați-vă mașina în siguranță la hotelul nostru, fără niciun cost suplimentar.

Camere Confortabile:

  • Fiecare cameră este amenajată cu atenție și oferă confortul necesar pentru o ședere plăcută. Dotările includ climatizare, televizor cu ecran plat și, în unele unități, o vedere frumoasă la munte.

Explorați Împrejurimile:

  • Hotelul nostru este situat în apropierea Parcului Acvatic Cozia, oferindu-vă acces la distracție și relaxare în mijlocul naturii.
  • Descoperiți frumusețea zonei prin drumeții sau plimbări în aer liber și bucurați-vă de aerul proaspăt și peisajele idilice.

Indiferent dacă căutați o evadare relaxantă sau aventură în mijlocul naturii, Hotel DADA Termal este locul ideal pentru a vă bucura de o experiență memorabilă în Călimănești. Rezervați acum și pregătiți-vă să vă destindeți și să vă revitalizați în mijlocul frumuseții naturale a stațiunii!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA300.00 LEI
2 PERSOANE330.00 LEI
3 PERSOANE330.00 LEI
4 PERSOANE360.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul DADA TERMAL

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro