HOTEL DALY , PLOIEȘTI , PRAHOVA

Hotelul Daly oferă o experiență de cazare de calitate pe șoseaua de centură DN1A, între Ploiești și București. Iată câteva aspecte cheie despre acesta:

  1. Servicii renovate: În anul 2022, hotelul a fost complet reamenajat, având un design modern atât pentru recepție, cât și pentru camere și piscină, asigurând un confort maxim oaspeților.
  2. Camere confortabile: Toate camerele sunt mobilate recent și sunt echipate cu facilități moderne, cum ar fi TV cu ecran plat, aer condiționat pentru a asigura o temperatură confortabilă, zonă de relaxare și balcon pentru a oferi o priveliște plăcută către împrejurimi. Băile private sunt dotate cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.
  3. Locație convenabilă: Situat la doar 6 km de orașul Ploiești, hotelul oferă acces ușor la numeroase obiective turistice interesante, precum Palatul Cultural, Muzeul Ceasului, Muzeul Uleiului și Muzeul de Artă din Ploiești. De asemenea, stațiunea de schi Valea Prahovei este la o distanță de o oră cu mașina.
  4. Acces facil la transport: Stația de autobuz se află chiar în fața proprietății, iar gara principală din Ploiești este la doar 6 km distanță. De asemenea, Aeroportul Internațional Henri Coandă București este la aproximativ 38 km de hotel.

Cu serviciile sale renovate și locația sa convenabilă, Hotelul Daly oferă o opțiune excelentă pentru călătorii de afaceri sau de agrement în zona Ploiești – București.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA250.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE250.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE300.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE500.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Daly.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro