HOTEL DECEBAL , BRAȘOV , JUDETUL BRAȘOV

Hotelul Decebal din Brașov pare a fi o alegere convenabilă pentru călătorii care doresc să exploreze orașul și să se bucure de facilități confortabile. Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  • Locație convenabilă: Situat la doar 50 de metri de strada Calea București, Hotelul Decebal oferă acces ușor la zona centrală a orașului. De asemenea, este la 3 km de Muntele Tâmpa, o destinație populară pentru drumeții.
  • Camere cu facilități: Camerele din hotel sunt dotate cu facilități precum baie privată, minifrigider și TV prin cablu. Unele camere au balcoane comune care oferă o frumoasă vedere la munții Bucegi, Ciucaș și Tâmpa.
  • Wi-Fi gratuit: Hotelul oferă Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate, permițând oaspeților să rămână conectați.
  • Mic dejun consistent: Oaspeții se pot bucura de un mic dejun consistent oferit în sala de mic dejun a hotelului. De asemenea, există mai multe opțiuni de luat masa și un supermarket la mai puțin de 50 de metri de proprietate.
  • Restaurante în apropiere: Dacă doriți să explorați bucătăria locală sau să gustați preparate internaționale, există restaurante la scurtă distanță de hotel.
  • Centru comercial aproape: Unirea Shopping Centre este cel mai apropiat centru comercial, unde puteți face cumpărături și vă puteți bucura de diferite opțiuni de divertisment.
  • Acces la transport public: Datorită amplasării sale, hotelul este ușor accesibil și oferă acces la transportul public. De asemenea, Gara principală din Brașov este la o distanță de 1,5 km.

Hotelul Decebal pare a fi o opțiune potrivită pentru cei care vizitează Brașov și doresc să exploreze orașul sau să se bucure de activități montane, precum drumeții pe Muntele Tâmpa.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA180.00 LEI
2 PERSOANE190.00 LEI
3 PERSOANE370.00 LEI
4 PERSOANE380.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Decebal din Brașov

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro