HOTEL DIAFAN , BAIA MARE , MARAMUREȘ

Hotelul Diafan oferă o experiență unică în centrul vechi al orașului Baia Mare, combinând farmecul istoric al unei clădiri în stil gotic cu facilități moderne și servicii de calitate.

Iată mai multe detalii despre acest hotel:

  1. Crama veche: Una dintre caracteristicile distincte ale Hotelului Diafan este crama sa veche de 600 de ani, care oferă o gamă largă de vinuri românești. Oaspeții pot savura aceste vinuri într-un cadru autentic și pitoresc, adăugând o notă de tradiție și rafinament experienței lor.
  2. Restaurant cu vedere unică: Restaurantul hotelului servește preparate delicioase din bucătăria românească și internațională, iar oaspeții se pot bucura de o vedere unică la centrul vechi al orașului în timp ce se relaxează și se delectează cu mâncăruri și băuturi alese.
  3. Bar cu șemineu: Hotelul dispune și de un bar cu șemineu, oferind un mediu intim și relaxant în care oaspeții se pot destinde și pot socializa în timp ce se bucură de o băutură sau de un aperitiv.
  4. Camere spațioase și moderne: Camerele hotelului sunt spațioase, decorate cu tematici cromatice individuale și dotate cu facilități moderne pentru a asigura confortul maxim al oaspeților. Acestea includ aer condiționat, minibar, WiFi gratuit și TV Smart LCD cu canale prin cablu. Băile sunt elegant amenajate și dotate cu duș, uscător de păr, halate de baie și papuci.
  5. Locație convenabilă: Situat în centrul vechi al orașului Baia Mare, Hotelul Diafan oferă acces ușor la principalele atracții turistice, precum Turnul lui Ștefan și Casa Elisabeta din Piața Libertății. De asemenea, gara și aeroportul sunt la distanțe accesibile, iar hotelul oferă parcare privată gratuită pentru oaspeții săi.

Cu atmosfera sa istorică și facilitățile moderne, Hotelul Diafan promite o ședere memorabilă pentru cei care îl vizitează, fie că sunt în căutarea unui sejur relaxant sau a unei aventuri de explorare a istoriei și culturii locale.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA250.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE320.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE460.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE640.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Diafan din Baia Mare

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro