HOTEL DIANA , BISTRIȚA , BISTRIȚA-NĂSĂUD

Descoperă Confortul la Hotelul Diana Bistrița – Lângă Râul Bistrița și Oferind Bucate Delicioase

Situat la doar 300 de metri de râul Bistrița, Hotelul Diana vă întâmpină cu ospitalitate și servicii de calitate. Acesta este locul ideal pentru cei care caută un sejur plăcut într-un cadru liniștit, dar aproape de atracțiile locale. Iată ce vă așteaptă la Hotelul Diana:

Caracteristici ale Hotelului:

 1. Restaurant cu Specific Românesc și Internațional:
  • Bucurați-vă de o experiență culinară deosebită la restaurantul hotelului, unde veți găsi preparate atât din bucătăria românească, cât și din cea internațională. Atmosfera primitoare și meniul diversificat vor satisface cele mai exigente gusturi.
 2. Camere Confortabile:
  • Camerele Hotelului Diana sunt amenajate cu grijă pentru a vă oferi un sejur confortabil. Beneficiați de aer condiționat, minibar și TV prin cablu în fiecare cameră. Băile private sunt dotate cu cadă și uscător de păr pentru confortul dumneavoastră.
 3. Terasă Cu Fântână:
  • Relaxați-vă pe frumoasa terasă a hotelului, unde o fântână adaugă o notă plăcută ambientului. Este locul ideal pentru a savura o băutură răcoritoare sau pentru a vă bucura de o conversație plăcută.
 4. Atracții în Apropiere:
  • Stația de autobuz la doar 20 de metri face ușoară legătura cu centrul orașului, situat la 1,5 km distanță. Complexul de schi Wonderland se află la 3 km, oferind oportunități de distracție pentru iubitorii de sporturi de iarnă.
 5. Acces Ușor la Gara Bistrița:
  • Dacă alegeți să călătoriți cu trenul, gara Bistrița se află la doar 3 km distanță, facilitând sosirea și plecarea.

Explorați frumusețea naturii de-a lungul râului Bistrița și bucurați-vă de servicii impecabile la Hotelul Diana Bistrița!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA210.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE260.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE300.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE540.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Diana din Bistrița.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro