HOTEL DNH , MAMAIA NORD , CONSTANȚA

Hotelul DNH pare a oferi o ședere confortabilă și accesibilă în Mamaia Nord. Iată câteva aspecte cheie ale acestui hotel:

  1. Localizare convenabilă: Situat la doar 80 de metri de plaja Mamaia, oferind acces rapid la zona de plajă și la atracțiile din apropiere.
  2. Cazare confortabilă: Camerele hotelului sunt dotate cu facilități moderne, inclusiv aer condiționat, dulap, frigider, fierbător, seif și TV cu ecran plat. Baia privată are duș, iar camerele includ lenjerie de pat și prosoape.
  3. WiFi gratuit: Oferă conexiune WiFi gratuită în întreaga proprietate, facilitând accesul oaspeților la internet.
  4. Recepție deschisă non-stop: Recepția este disponibilă 24/7, ceea ce înseamnă că oaspeții pot primi asistență și informații oricând au nevoie.
  5. Mic dejun variat: Proprietatea servește zilnic mic dejun continental, american sau vegan, oferind opțiuni variate pentru preferințele diferite ale oaspeților.
  6. Parcare privată gratuită: Pentru oaspeții cu mașină, hotelul oferă parcare privată gratuită, ceea ce poate fi o facilitate importantă în stațiunea Mamaia.
  7. Depozit de bagaje: Oferă un depozit de bagaje pentru oaspeți, util în cazul în care ajung mai devreme sau pleacă mai târziu decât orele obișnuite de check-in/check-out.
  8. Apropiere de atracții locale: Se află la o distanță rezonabilă de atracții precum Marina Regia, plaja Phoenicia și Lacul Siutghiol.
  9. Nefumători: Hotelul este exclusiv pentru nefumători, asigurând un mediu curat și sănătos pentru toți oaspeții.
  10. Aeroport apropiat: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu se află la aproximativ 21 km distanță, ceea ce poate facilita călătoriile pentru oaspeții care sosesc cu avionul.

Pentru informații actualizate și detaliile complete ale facilităților, se recomandă verificarea site-ului oficial al hotelului sau contactarea acestuia înainte de rezervare. Recenziile de pe site-urile de călătorii pot oferi, de asemenea, o perspectivă utilă asupra experienței altor călători la Hotelul DNH.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA
2 PERSOANE
3 PERSOANE
4 PERSOANE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul DNH .

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro