HOTEL DOBROGEA , CONSTANȚA , JUDETUL CONSTANȚA

Hotelul Dobrogea oferă o locație convenabilă pentru cei care doresc să exploreze Mamaia și Constanța. Iată câteva caracteristici și detalii cheie despre acest hotel:

  • Locație: Hotelul este situat la 500 de metri de intrarea în stațiunea Mamaia, cunoscută pentru plajele sale, și la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Constanța, oferind acces facil la atracțiile din ambele zone.
  • Camere cu balcon: Camerele hotelului dispun de balcoane și sunt echipate cu televizor și frigider, facilități esențiale pentru confortul oaspeților.
  • Restaurant regional: Hotelul are un restaurant cu terasă unde puteți savura mâncăruri regionale. Acesta poate fi un mod excelent de a gusta bucătăria locală.
  • Atracții în apropiere: Hotelul este la mai puțin de 1 km de mallul City și de acvariu, oferind o varietate de opțiuni de divertisment și cumpărături în apropiere.
  • Transport public: Autobuzele 23 și 310 oferă acces rapid și ușor la centrul orașului Constanța, iar stația de autobuz este la o distanță scurtă de mers pe jos de hotel.
  • Gara: Gara din Constanța se află la aproximativ 5 km distanță de hotel.

Hotelul Dobrogea pare a fi o alegere potrivită pentru cei care doresc să exploreze zona Mamaia și Constanța, beneficiind de o locație strategică și facilități esențiale pentru o ședere confortabilă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA195.00 LEI25,00 LEI
2 PERSOANE260.00 LEI50,00 LEI
3 PERSOANE320.00 LEI75,00 LEI
4 PERSOANE330.00 LEI100.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Dobrogea din Constanta

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro