HOTEL DOMOGLET , BAILE HERCULANE , CARAS-SEVERIN

Hotelul Domogled este situat la o distanță de 1 km de centrul orașului Băile Herculane și de Râul Cerna. Acesta oferă mai multe facilități pentru oaspeți și se află într-un cadru natural frumos. Iată mai multe detalii despre Hotelul Domogled:

  • Restaurant și Centru Spa: Hotelul dispune de un restaurant unde oaspeții pot servi mesele, și un centru spa pentru relaxare și reîmprospătare.
  • Conectivitate Wi-Fi: Oaspeții au acces la Wi-Fi gratuit în zonele publice ale hotelului.
  • Camere confortabile: Camerele hotelului sunt echipate cu o zonă de relaxare, televizor cu ecran plat și canale prin cablu. Băile sunt dotate cu cadă și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon, oferind o priveliște plăcută.
  • Facilități variate: Hotelul are recepție cu program non-stop, grădină cu facilități pentru grătar, un lounge comun și o sală de jocuri. Oaspeții pot participa la activități precum biliard, darts și tenis de masă. De asemenea, pot savura băuturi la barul hotelului sau pot închiria biciclete pentru a explora zona înconjurătoare.
  • Explorare în natură: Hotelul se află în apropierea zonei Valea Cernei, care oferă numeroase trasee de drumeții și cascade pentru cei interesați de natură și aventură. Râul Cerna, la doar 1 km distanță, este ideal pentru pescuit și sporturi acvatice. Gara din Băile Herculane este situată la o distanță de 4 km.

Hotelul Domogled pare a oferi o gamă variată de activități și facilități pentru oaspeți, fiind o opțiune potrivită pentru cei care doresc să se bucure de natură și relaxare în Băile Herculane.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA270.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE365.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE635.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE730.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Domoglet din Baile Herculane.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro