HOTEL DUKE ARMENEASCA – EX TEMPO , BUCURESTI , SECTOR 2

Hotelul Duke Armeneasca ofera o experiență confortabilă și servicii de calitate pentru oaspeții săi.

Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Situat în centrul Bucureștiului, este convenabil pentru oamenii de afaceri și pentru cei care doresc să exploreze orașul.
  2. Servicii de înaltă clasă: Hotelul se axează pe furnizarea de servicii de înaltă clasă, ceea ce poate satisface nevoile oaspeților pretențioși.
  3. Facilități pentru oamenii de afaceri: Oferă facilități precum o sală de conferințe și o zonă de afaceri, făcându-l potrivit pentru călătorii în interes de serviciu.
  4. Dotări ultramoderne: Camerele sunt dotate cu facilități ultramoderne, inclusiv o instalație individuală pentru controlul climatizării și un sistem de detectare a fumului.
  5. Conexiune gratuită la internet: Oferă o conexiune de mare viteză gratuită la internet, asigurându-se că oaspeții pot rămâne conectați în mod convenabil.
  6. Pat de dimensiuni mari: Oferă paturi de dimensiuni mari, contribuind la un somn odihnitor și confortabil pentru oaspeți.
  7. Mic dejun gratuit: Oferă un mic dejun gratuit în restaurant, permițând oaspeților să înceapă ziua cu energie.

Aceste facilități pot face ca șederea la Hotelul Duke Armeneasca să fie plăcută și potrivită pentru călătorii de afaceri sau pentru cei care doresc să se bucure de centrul Bucureștiului.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA340.00 LEI40.00 LEI
2 PERSOANE380.00 LEI80.00 LEI
3 PERSOANE720.00 LEI1200.00 LEI
4 PERSOANE760.00 LEI1600.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Duke Armeneasca

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro