HOTEL DUNAVIS , ORȘOVA , MEHEDINȚI

Hotelul Dunavis pare a fi o alegere potrivită pentru cei care vizitează Orșova și zona din apropiere. Iată mai multe detalii despre acest hotel de 3 stele:

  • Restaurant și Bar: Hotelul are un restaurant unde oaspeții pot savura mesele. De asemenea, există și un bar unde se pot servi băuturi.
  • Aer Condiționat și WiFi Gratuit: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat pentru confortul oaspeților. De asemenea, este disponibil WiFi gratuit în camere.
  • Grădină, Terasă și Parcare Gratuită: Hotelul dispune de o grădină și terasă, oferind oportunități pentru relaxare în aer liber. Oaspeții au la dispoziție și parcare privată gratuită.
  • Camere Confortabile: Fiecare cameră are un televizor cu ecran plat, iar unele camere au balcon. Lenjerie de pat și prosoape sunt asigurate.
  • Mic Dejun Continental: Oaspeții pot începe ziua cu un mic dejun continental oferit de hotel.
  • Personal Disponibil la Recepție: Personalul hotelului vorbește engleză și română și este disponibil la recepție pentru a asigura asistență și informații pentru oaspeți.

Hotelul Dunavis oferă o opțiune confortabilă pentru cei care doresc să exploreze frumusețea zonei Orșova, inclusiv Chipul lui Decebal sculptat în stâncă și Cazanele Dunării.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA220.00 LEI45,00 LEI
2 PERSOANE230.00 LEI90,00 LEI
3 PERSOANE290.00 LEI135,00 LEI
4 PERSOANE320.00 LEI180,00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Dunavis din Orșova.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro