HOTEL EDEN , ȘIMIAN , MEHEDINȚI

Hotelul Eden este situat în Șimian, la aproximativ 7 km de gara din Drobeta Turnu Severin. Acesta oferă o serie de facilități și servicii pentru oaspeți. Iată mai multe detalii despre acest hotel:

  • Conexiune Wi-Fi gratuită: Oaspeții au acces gratuit la Wi-Fi în întreaga proprietate, permițându-le să rămână conectați.
  • Parcare privată gratuită: Hotelul pune la dispoziție parcare privată gratuită pentru oaspeți, ceea ce este comod.
  • Camere confortabile: Camerele de la Eden au băi private, sunt dotate cu aer condiționat și au un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit. Acestea includ, de asemenea, un minibar și au balcon cu vedere la grădină.
  • Centru de fitness și piscină în aer liber: Oaspeții pot utiliza centrul de fitness al hotelului sau se pot relaxa lângă piscina în aer liber. Aceste facilități oferă oportunități de relaxare și activități fizice.
  • Mic dejun zilnic: Micul dejun este servit zilnic, oferind o modalitate bună de a începe ziua.
  • Restaurant à la carte: Hotelul are un restaurant à la carte cu o terasă, unde oaspeții pot savura mâncăruri delicioase.
  • Atracții în apropiere: Există un magazin alimentar la aproximativ 2 km distanță. De asemenea, Defileul Porțile de Fier de pe Dunăre se află la doar 15 minute de mers cu mașina, oferind oportunități de explorare a acestei atracții naturale remarcabile.

Hotelul Eden pare a oferi confort și o gamă variată de facilități pentru oaspeți, inclusiv acces la zone de relaxare și activități în aer liber în apropiere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA200.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE200.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE250.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE350.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Eden din
Șimian.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro