HOTEL ELYON , DEJ , CLUJ

Hotelul Elyon , situat în Dej, oferă o gamă variată de facilități pentru a asigura o ședere confortabilă oaspeților săi:

  1. Localizare: Hotelul se află în apropiere de Castelul Bánffy, la o distanță de 30 de kilometri. De asemenea, oferă acces facil la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, aflat la 44 km distanță.
  2. Dotări camere: Camerele hotelului sunt echipate cu aer condiționat, WiFi gratuit, TV cu ecran plat și canale prin cablu. Fiecare cameră dispune de baie privată, iar lenjeria de pat și prosoapele sunt incluse.
  3. Facilități generale: Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită, lounge comun, terasă și o grădină. Hotelul pune la dispoziție un restaurant unde oaspeții pot savura micul dejun à la carte.
  4. Servicii suplimentare: Hotelul oferă servicii precum recepție deschisă nonstop, room service și depozit de bagaje, asigurându-se astfel că nevoile oaspeților sunt îndeplinite.

Cu toate aceste facilități și servicii, Hotelul Elyon Dej se adresează turiștilor și călătorilor care doresc să se bucure de o experiență confortabilă și plăcută în timpul șederii lor în Dej.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA250.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE275.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE525.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE550.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Elyon din Dej,

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro