HOTEL EMD , BACĂU , JUDEȚUL BACĂU

Hotelul EMD din Bacău ofera o gamă variată de facilități și servicii pentru oaspeți.

Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Locație convenabilă: Fiind la doar 5 minute cu mașina de centrul orașului Bacău, hotelul oferă acces rapid la numeroase atracții și facilități din zonă.
  2. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt descrise ca având un interior modern, cu facilități precum zonă de relaxare, minibar și facilități de preparare a ceaiului și cafelei. Room service-ul este, de asemenea, disponibil, ceea ce adaugă un nivel suplimentar de confort pentru oaspeți.
  3. Piscină interioară: Prezența unei piscine interioare oferă oaspeților posibilitatea de a se relaxa și de a se bucura de înot, indiferent de condițiile meteorologice.
  4. Activități sportive: Terenurile de tenis și sala de squash oferă oportunități pentru activități sportive, ceea ce poate fi atractiv pentru cei care doresc să rămână activi în timpul șederii lor.
  5. Restaurant cu specific românesc și internațional: Restaurantul hotelului pare să ofere o varietate de specialități din bucătăria românească și internațională, iar barul completează experiența cu o gamă de băuturi, inclusiv băuturi alcoolice fine.
  6. Facilități de relaxare: Oaspeții pot beneficia de facilități de relaxare precum masaje, saună, baie de aburi și jacuzzi. Acestea adaugă o notă de lux și relaxare experienței de ședere.
  7. Centru de fitness: Pentru cei care doresc să rămână activi în timpul călătoriei, hotelul oferă și un centru de fitness.
  8. Acces rapid la aeroport: Fiind la doar 25 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional George Enescu, hotelul este convenabil pentru călătorii cu avionul.

Hotelul EMD pare să fie potrivit atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru turiști care caută un loc confortabil și bine echipat pentru a-și petrece șederea în Bacău.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA300.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE370.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE670.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE740.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul EMD din Bacău.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro