HOTEL ENSANA URSINA , SOVATA , MUREȘ

Bucură-te de Relaxare la Ensana Ursina în Sovata

Situat la doar 300 de metri de Lacul Ursu din Sovata, Ensana Ursina este o destinație idilică pentru cei care caută o ședere relaxantă într-un cadru natural spectaculos. Cu facilități moderne și un personal prietenos, acest hotel oferă o gamă variată de experiențe.

Iată ce poți aștepta la Ensana Ursina:

Caracteristici și Facilități:

 1. Camere Confortabile cu Aer Condiționat:
  • Camerele sunt spațioase, dotate cu aer condiționat și terasă privată. Fiecare cameră are balcon, dulap, TV cu ecran plat și baie privată pentru confortul oaspeților.
 2. Restaurant cu Diverse Opțiuni Culinare:
  • Restaurantul propriu al hotelului oferă o gamă diversificată de preparate. De la opțiuni locale până la preparate internaționale, veți găsi ceva pe placul dumneavoastră.
 3. Bar și Piscină Interioară:
  • Barul este locul perfect pentru a vă relaxa cu o băutură revigorantă. Piscina interioară vă invită să vă răcoriți și să vă bucurați de apă înconjurată de peisajul muntos.
 4. Centru Spa pentru Relaxare:
  • Pentru o relaxare maximă, centru spa oferă diverse tratamente și terapii. Oaspeții pot experimenta adevărata relaxare în acest cadru special.
 5. Mic Dejun Tip Bufet:
  • Începeți ziua cu energie, savurând micul dejun tip bufet oferit de proprietate în fiecare dimineață.
 6. Activități Recreative în Zonă:
  • Sovata oferă o varietate de activități, iar personalul vorbitor de engleză, maghiară și română vă poate oferi sfaturi și recomandări.
 7. Transfer la Aeroport Disponibil:
  • Aeroportul Târgu Mureș este cel mai apropiat, situat la 51 km. Hotelul oferă servicii de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Ensana Ursina în Sovata reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să combine confortul modern cu frumusețea naturală a zonei. Fie că vă bucurați de activități în aer liber sau vă relaxați la centrul spa, această destinație are totul.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA475.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE590.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1065.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1180.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre hotel Ensana Ursina

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro