HOTEL EPIC CENTRUM , CISNĂDIE , SIBIU

Hotelul Epic Centrum din Cisnădie pare să ofere o serie de facilități și servicii care pot contribui la o experiență plăcută pentru oaspeți. Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Camere bine echipate: Camerele hotelului sunt dotate cu facilități moderne precum TV cu ecran plat, frigider, aparat de cafea și uscător de păr.
  2. Restaurant la locație: Prezența unui restaurant la locație oferă oaspeților opțiunea de a lua masa în confortul hotelului.
  3. Parcare privată gratuită: Oferirea de parcare privată gratuită este un avantaj pentru cei care călătoresc cu mașina.
  4. WiFi gratuit: Accesul gratuit la internet WiFi facilitează comunicarea și accesul la informații pentru oaspeți.
  5. Serviciu de închiriere auto: Oferind servicii de închiriere auto, hotelul oferă o modalitate comodă de explorare a zonei înconjurătoare.
  6. Servicii de transfer de la/la aeroport: Serviciul de transfer de la/la aeroport adaugă un nivel de comoditate pentru oaspeții care călătoresc cu avionul.
  7. Bancomat și depozit de bagaje: Prezența unui bancomat și a unui serviciu de depozitare a bagajelor poate fi utilă pentru oaspeți.
  8. Terase și balcon: Camerele care oferă terase sau balcon pot adăuga o notă de relaxare și oferi o privire la oraș sau la împrejurimi.
  9. Serviciu de închiriere auto: Oferind servicii de închiriere auto, hotelul facilitează explorarea zonei înconjurătoare cu propria mașină.

Cu aceste facilități, Hotelul Epic Centrum pare să ofere o gamă variată de opțiuni pentru o ședere confortabilă și comodă în Cisnădie.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA275.00 LEI40.00 LEI
2 PERSOANE275.00 LEI80.00 LEI
3 PERSOANE255.00 LEI120.00 LEI
4 PERSOANE415.00 LEI160.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Epic Centrum din Cisnădie.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro