HOTEL EUPHORIA , CRAIOVA , DOLJ

Hotelul Euphoria din Craiova ofera o serie de facilități și servicii care ar putea face o ședere confortabilă și plăcută. Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Locație convenabilă: Situat vizavi de Tribunalul Dolj și la doar 1 km de centrul Craiovei, hotelul are o locație convenabilă pentru accesul la diverse atracții și servicii în oraș.
  2. Restaurant cu specific românesc: Oferă un restaurant cu specific românesc, unde oaspeții pot savura preparate din bucătăria regională. Acesta este un avantaj pentru cei care doresc să experimenteze bucate locale.
  3. Camere spațioase: Camerele hotelului sunt spațioase, cu pardoseală din parchet și mobilier modern, creând un mediu plăcut pentru oaspeți.
  4. Acces Wi-Fi gratuit: Hotelul oferă acces Wi-Fi gratuit în camere, facilitând conectarea oaspeților la internet.
  5. TV prin satelit și minibar: Camerele sunt dotate cu TV prin satelit și minibar, oferind oaspeților opțiuni de divertisment și răcoritoare în cameră.
  6. Camere cu cadă spa: Unele camere includ o zonă de relaxare și dispun de o cadă spa în baie, oferind oaspeților o experiență de relaxare suplimentară.
  7. Recepție nonstop: Serviciul de recepție nonstop este util pentru oaspeții care pot avea nevoie de asistență în orice moment al zilei sau nopții.
  8. Parcare publică gratuită: Oferă parcare publică gratuită, ceea ce poate fi convenabil pentru cei care călătoresc cu mașina.
  9. Spațiu pentru evenimente: Restaurantul este disponibil pentru nunți și petreceri aniversare, oferind o opțiune pentru organizarea de evenimente speciale.
  10. Bar: Există un bar unde oaspeții pot savura cocktailuri și băuturi răcoritoare.

Aceste caracteristici fac din Hotelul Euphoria o opțiune atractivă pentru turiștii care vizitează Craiova.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA190.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE260.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE320.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE520.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Euphoria din Craiova

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro