HOTEL EXPRESS , BRĂILA , JUDEȚUL BRĂILA

Express Residence, Brăila: Confort și Accesibilitate într-un Mediu Modern

Situat în Brăila, la doar 20 km distanță de Galați, Express Residence vă întâmpină cu facilități moderne și un ambient primitor. Iată ce puteți aștepta la acest hotel:

Caracteristici și Facilități:

  1. Confort Modern: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat și TV cu ecran plat, oferind o ambianță plăcută și facilități de relaxare.
  2. Baie Privată: Fiecare cameră dispune de o baie privată, asigurând intimitate și confort pentru oaspeți.
  3. Acces Gratuit la Internet WiFi: Express Residence oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, facilitând conexiunea oaspeților cu lumea online.
  4. Mic Dejun Tip Bufet la Hotelul Orient: Oaspeții hotelului pot opta pentru un mic dejun tip bufet, disponibil la Hotelul Orient, situat la doar 40 de metri distanță.
  5. Parcare Privată Gratuită: Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită, asigurând siguranța și comoditatea pentru cei care călătoresc cu mașina.
  6. Terasă: Express Residence dispune de o terasă unde oaspeții se pot relaxa și savura momente de liniște.
  7. Aproape de Galați: Distanța redusă față de Galați face ca locația să fie convenabilă pentru cei care doresc să exploreze și să viziteze orașul vecin.

Express Residence reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută un sejur confortabil, cu servicii moderne și accesibilitate la cele mai importante atracții din zona.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA210.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE250.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE460.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE500.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Express.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro