HOTEL FALEZA BY VEGA , GALATI , GALATI

Hotelul Faleza by Vega din Galați pare a fi o alegere excelentă pentru o ședere confortabilă. Iată câteva aspecte importante despre acest hotel:

  1. Locație pitorească: Aflat pe malul Dunării, hotelul oferă o vedere splendidă la Dunăre, creând o atmosferă relaxantă și plăcută.
  2. Facilități în cameră: Camerele elegante, cu aer condiționat, minibar, TV prin cablu și baie privată cu cadă, oferă confort și facilități moderne. Prezența chicinetelor în unele camere adaugă un plus de comoditate pentru oaspeți.
  3. Facilități generale: Cafeneaua și sala de mic dejun contribuie la experiența generală a oaspeților, iar disponibilitatea WiFi gratuit în toate zonele facilitează conectivitatea.
  4. Mic dejun cu vedere: Oaspeții pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet în timp ce se bucură de vedere la biserica fortificată Precista, creând o atmosferă plăcută și relaxantă.
  5. Parcare privată: Faptul că există o parcare privată supravegheată în curtea hotelului este un beneficiu, mai ales pentru cei care călătoresc cu mașina.
  6. Acces facil la transport: Apropierea de o stație de autobuz face accesul la alte părți ale orașului mai ușor, iar distanța relativ mică până la Gara Galați este un alt avantaj.
  7. Atracții locale: Faptul că Grădina Botanică este la mai puțin de 15 minute de mers pe jos oferă oportunități de explorare a atracțiilor locale.

Cu aceste facilități și locație convenabilă, Hotelul Faleza by Vega pare să ofere o experiență plăcută pentru călători.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA365.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE425.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE665.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE850.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Faleza by Vega din Galați

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro