HOTEL FÂNTÂNIȚA HAIDUCULUI , BRADU , SIBIU

Hotelul Fântânița Haiducului, situat în Pădurea Bradului, la doar 15 minute de mers cu mașina de Sibiu, oferă o experiență autentică într-un peisaj natural idilic. Iată câteva aspecte semnificative despre acest hotel:

  1. Localizare pitorească: Hotelul este amplasat în Pădurea Bradului, oferind o atmosferă liniștită și naturală, la doar o scurtă distanță de Sibiu.
  2. Restaurant tradițional: Oferind un restaurant rustic, hotelul servește preparate din bucătăria tradițională românească, oferind o experiență autentică în materie de gastronomie.
  3. Design armonios: Hotelul îmbină armonios lemnul și piatra cu facilitățile moderne, oferind o atmosferă plăcută și confortabilă.
  4. Unități de cazare elegante: Camerele sunt mobilate elegant și sunt dotate cu facilități moderne precum WiFi gratuit, TV cu ecran plat, minibar și seif.
  5. Oaze de relaxare: Oaspeții se pot relaxa în grădina de vară și se pot bucura de facilitățile oferite, inclusiv terenurile de tenis.
  6. Loc de joacă pentru copii: Pentru cei mici, hotelul pune la dispoziție un loc de joacă, asigurându-se că și ei se bucură de o ședere plăcută.
  7. Parcare privată gratuită: Proprietatea oferă parcare privată gratuită, asigurându-se că oaspeții au acces facil la facilități.
  8. Punct de plecare pentru explorare: Situat la doar 20 km de Muzeul Național Bruckenthal din Sibiu, hotelul servește ca un punct de plecare excelent pentru explorarea orașului și a împrejurimilor.

Prin oferirea unei atmosfere autentice și a facilităților moderne, Hotelul Fântânița Haiducului devine o alegere atractivă pentru cei care doresc să se bucure de liniște și confort într-un cadru natural frumos.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA200.00 LEI50.00 LEI
2 PERSOANE400.00 LEI100.00 LEI
3 PERSOANE500.00 LEI150.00 LEI
4 PERSOANE600.00 LEI200.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Fântânița Haiducului

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro