HOTEL FENYO , MIERCUREA-CIUC , HARGHITA

Hotelul Fenyő din Miercurea-Ciuc pare să ofere o experiență plăcută și confortabilă.

Iată câteva caracteristici cheie ale acestui hotel:

  1. Locație centrală: Situat în centrul orașului Miercurea-Ciuc, aproape de atracții precum patinoarul Vákár Lajos și parcul central. Acest lucru face accesibilă o varietate de atracții locale și monumente istorice.
  2. Unități de cazare spațioase: Hotelul oferă unități de cazare luminoase și spațioase, care pot contribui la confortul oaspeților.
  3. Acces gratuit la internet wireless: Pentru a răspunde nevoilor moderne ale oaspeților, hotelul oferă acces gratuit la internet wireless în unitățile de cazare.
  4. Televizor prin satelit, minibar și room service: Camerele sunt dotate cu facilități precum televizor prin satelit, minibar și serviciu în cameră în timpul programului normal.
  5. Restaurant Melissa: Hotelul dispune de restaurantul Melissa, care are aer condiționat și servește mese tip bufet și à la carte. Meniul include preparate din bucătăria internațională, locală și tradițională maghiară. Se pare că restaurantul poate oferi și meniuri personalizate la cerere.
  6. Suite cu grădini de iarnă: Unele suite par să ofere grădini de iarnă minunate, ceea ce poate adăuga un plus de confort și atmosferă plăcută.
  7. Atracții în apropiere: Miercurea-Ciuc este menționat ca fiind în sud-estul Transilvaniei, și există menționată posibilitatea de a vizita diverse atracții în jur, inclusiv Biserica Sfânta Maria din Șumuleu Ciuc, Lacul Sfânta Ana și altele.

Hotelul Fenyő pare să fie o opțiune atractivă pentru cei care doresc să exploreze Miercurea-Ciuc și împrejurimile, beneficiind de facilități moderne și servicii de calitate.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA375.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE415.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE790.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE830.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Fenyő din Miercurea-Ciuc.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro