FILO HOTEL & SPA , GHEORGHENI , HARGHITA

Hotelul Filo din Gheorgheni oferă o serie de facilități care pot face o ședere confortabilă. Iată câteva aspecte de reținut despre acest hotel:

  • Camere confortabile: Camerele hotelului dispun de frigider și TV prin cablu, oferind o serie de facilități pentru a vă face șederea cât mai plăcută. Unele camere pot avea și o zonă de relaxare.
  • Restaurant cu preparate românești: Restaurantul de la hotel servește preparate din bucătăria românească, permițându-vă să vă bucurați de mâncăruri tradiționale locale.
  • Acces WiFi: Hotelul oferă acces WiFi în întreaga proprietate, astfel încât oaspeții pot rămâne conectați și pot căuta informații despre zonă.
  • Parcare privată gratuită: Hotelul are o parcare privată gratuită în fața clădirii, ceea ce poate fi convenabil pentru cei care călătoresc cu mașina.
  • Facilități de recreere: Hotelul oferă facilități de recreere, cum ar fi tenis de masă, pentru oaspeți care doresc să se distreze în timpul șederii lor.
  • Locație convenabilă: Hotelul Filo este situat în apropierea centrului orașului Gheorgheni și este accesibil pentru a vizita atracțiile locale sau pentru a lua masa în restaurantele din zonă.

De asemenea, hotelul se află la o distanță accesibilă de pârtiile de schi din satul Ciumani, făcându-l o opțiune potrivită pentru cei care doresc să practice sporturi de iarnă în zonă.

Cu un restaurant, facilități de recreere și acces WiFi, Hotelul Filo pare a oferi o ședere plăcută pentru oaspeți.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA205.00 LEI30,00 LEI
2 PERSOANE205.00 LEI60,00 LEI
3 PERSOANE245.00 LEI90,00 LEI
4 PERSOANE325.00 LEI120,00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Filo din Gheorgheni

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro