HOTEL FLOAREA REGINEI , SÂMBATA DE SUS , BRAȘOV

Hotelul Floarea Reginei din Sâmbăta de Sus pare a fi o destinație plăcută pentru cei care doresc să se bucure de munte și natură. Iată câteva aspecte de reținut despre acest hotel:

  • Amplasare pitorească: Hotelul se află într-un cadru pitoresc cu vedere la munte. Acesta este un loc ideal pentru iubitorii de natură și pentru cei care doresc să scape de agitația orașului.
  • Camere cu vedere la munte: Camerele oferă vedere la peisajul muntos, ceea ce face experiența mai specială pentru oaspeți. Aceste camere sunt dotate cu facilități precum TV cu canale prin satelit, cutie de valori și baie privată cu duș.
  • Zonă de relaxare: Hotelul dispune de o zonă de relaxare unde oaspeții se pot bucura de momente de liniște și frumusețea naturii înconjurătoare.
  • Mese gustoase: Oaspeții pot savura micul dejun inclus în preț sau pot alege din meniul à la carte sau continental. Restaurantul de la proprietate oferă preparate delicioase.
  • Activități distractive: Hotelul oferă facilități pentru tenis de masă, ceea ce poate fi o modalitate distractivă de petrecere a timpului.
  • Acces WiFi gratuit: Oferă acces WiFi gratuit în întreaga proprietate, permițând oaspeților să rămână conectați cu cei dragi sau să se informeze despre activități locale.
  • Aproape de Parcul Aventura din Brașov: Dacă sunteți aventurieri, veți aprecia faptul că Parcul Aventura din Brașov este situat la o distanță de 2,8 km, oferind activități în aer liber și distracție.

Hotelul Floarea Reginei pare a fi o alegere bună pentru cei care caută o experiență liniștită în mijlocul naturii, cu o priveliște minunată a munților și posibilitatea de a petrece timp activ în aer liber.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA250.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE275.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE525.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE550.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Floarea Reginei din Sâmbata de Sus

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro