HOTEL FLORA , DROBETA-TURNU SEVERIN , MEHEDINȚI

Hotelul Flora este situat într-o zonă liniștită și verde aproape de centrul din Drobeta-Turnu Severin, pe drumul către Timișoara. Acesta oferă camere spațioase și confortabile cu acces gratuit la internet wireless. Iată mai multe detalii despre acest hotel:

  • Camere Spațioase și Confortabile: Hotelul Flora pune la dispoziție camere spațioase și confortabile pentru oaspeți, asigurându-le un loc plăcut pentru odihnă.
  • Parcare Generoasă: Există 80 de locuri de parcare la dispoziția oaspeților, facilitând parcarea pentru cei care călătoresc cu mașina.
  • Sală de Conferințe: Hotelul are o sală de conferințe cu o capacitate de până la 80 de persoane, potrivită pentru organizarea evenimentelor de afaceri sau întâlnirilor.
  • Restaurant cu Meniu Internațional: Hotelul Flora dispune de un restaurant care oferă un meniu internațional variat. Capacitatea restaurantului este de până la 180 de oaspeți, ceea ce îl face potrivit pentru diverse evenimente sau mese în grup.

Hotelul Flora pare a fi o opțiune confortabilă pentru cei care vizitează Drobeta-Turnu Severin, oferind camere spațioase, facilități de conferințe și un restaurant cu o gamă variată de preparate internaționale.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA180.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE240.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE480.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE480.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Flora din Drobeta Turnu Severin.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro