HOTEL FLORMANG , CRAIOVA , DOLJ

Hotelul Flormang pare a fi o alegere plăcută pentru cei care doresc să exploreze Craiova și să se bucure de natură în același timp. Iată o prezentare mai detaliată a facilităților și serviciilor sale:

Facilități și servicii:

  • Locație convenabilă: Situat la doar 1 km de Grădina Botanică din Craiova, hotelul oferă oportunități excelente pentru cei care doresc să exploreze frumusețile naturii. De asemenea, fiind amplasat la doar 2,3 km de centrul orașului, oaspeții au acces ușor la atracțiile și obiectivele turistice din zonă.
  • Terase și restaurante: Hotelul dispune de o terasă și două restaurante, oferind o varietate de opțiuni culinare pentru oaspeți. Unul dintre restaurante are specific românesc, permițându-le oaspeților să se bucure de bucate tradiționale autentice.
  • Camere confortabile: Camerele sunt mobilate funcțional și sunt echipate cu minibar pentru a asigura confortul oaspeților. Fiecare cameră dispune de baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite.
  • Conexiune WiFi gratuită: Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, astfel încât oaspeții să poată rămâne conectați în timpul șederii lor.
  • Parcare publică gratuită: Oaspeții au la dispoziție parcare publică gratuită, ceea ce este convenabil pentru cei care călătoresc cu mașina.

Cu facilități care răspund nevoilor călătorilor și o locație convenabilă pentru a explora Craiova și împrejurimile sale, Hotelul Flormang promite o ședere plăcută și relaxantă în capitala Olteniei.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA160.00 LEI
2 PERSOANE170.00 LEI
3 PERSOANE230.00 LEI
4 PERSOANE340.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Flormang din Craiova.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro