HOTEL FUNNYTIME , BUCUREȘTI , SECTOR 3

Hotelul Funnytime este o oază de confort și liniște în inima agitată a Bucureștiului, oferind o gamă largă de facilități pentru a asigura o ședere plăcută și relaxantă.

Iată mai multe detalii despre experiența oferită de acest hotel:

Confort și facilități în cameră:

  • Camere izolate fonic: Camerele sunt concepute pentru a oferi oaspeților o noapte liniștită și odihnitoare, protejându-i de zgomotul traficului rutier și de agitația orașului.
  • Aer condiționat: Oaspeții se pot bucura de un climat plăcut în camerele hotelului, indiferent de temperatura exterioară.
  • Personal prietenos: Personalul receptiv și prietenos este disponibil pentru a oferi informații și asistență pentru a vă asigura un sejur reușit și interesant.

Facilități suplimentare:

  • Sală de conferințe: Pentru oaspeții care călătoresc în scopuri de afaceri, hotelul pune la dispoziție o sală de conferințe complet utilată, unde aceștia se pot întâlni și pot discuta într-un mediu profesional și confortabil.
  • Parcare gratuită: Hotelul oferă parcare gratuită, în funcție de disponibilitate, oferind o soluție convenabilă pentru cei care călătoresc cu mașina.

Locație convenabilă:

  • Atracții în apropiere: Hotelul este situat la doar 10 minute de centrul orașului, oferind acces ușor la numeroasele atracții și puncte de interes din București. Arena Națională și Piața Constituției se află la scurtă distanță de hotel, permițând oaspeților să exploreze ușor orașul.

Hotelul Funnytime este alegerea perfectă pentru cei care caută confort și liniște în inima animată a Bucureștiului, oferind o ambianță relaxantă și servicii de calitate pentru o experiență de neuitat în capitala României.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA169.00 LEI
2 PERSOANE199.00 LEI
3 PERSOANE349.00 LEI
4 PERSOANE399.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Eden

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro