HOTEL GALLANT , SIBIU , JUDETUL SIBIU

Hotelul Gallant pare să ofere o combinație confortabilă de facilități moderne și o locație convenabilă în apropierea centrului istoric al Sibiului.

Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Locație într-o zonă verde: Situat într-o zonă verde, hotelul oferă o atmosferă liniștită și relaxantă, departe de agitația centrului orașului, dar totuși la doar 15 minute de centrul istoric al Sibiului. Acest lucru permite oaspeților să se bucure de frumusețea naturii și să se relaxeze în timpul șederii lor.
  2. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat și baie privată, oferind oaspeților confortul și intimitatea dorite în timpul șederii lor. De asemenea, camerele dispun de Wi-Fi gratuit, TV cu canale prin cablu și minibar pentru confortul suplimentar al oaspeților.
  3. Restaurant și terasă: Hotelul are un restaurant care servește preparate din bucătăria națională și internațională, oferind o varietate de opțiuni culinare pentru oaspeți. De asemenea, există și o terasă în aer liber, unde oaspeții se pot bucura de mâncare și băutură în timpul zilei sau serii.
  4. Mic dejun inclus: Hotelul oferă mic dejun inclus în tarif, oferind o selecție variată de mâncăruri și băuturi pentru a începe ziua în forță.
  5. Facilități suplimentare: Serviciile de spălătorie și călcat sunt disponibile la cerere, oferind oaspeților oportunitatea de a avea grijă de nevoile lor personale în timpul șederii lor. De asemenea, oaspeții beneficiază de parcarea privată gratuită a hotelului și de acces ușor la Aeroportul Internațional Sibiu, care se află la doar 5 km distanță.

În concluzie, Hotelul Gallant pare să fie o alegere excelentă pentru cei care vizitează Sibiul și caută o cazare confortabilă și convenabilă, cu facilități moderne și o atmosferă relaxantă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA260.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE300.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE450.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE600.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Gallant

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro