HOTEL GARDEN CLUB , (BRASOV) , BRASOV

Hotelul Garden Club oferă o serie de facilități și servicii pentru oaspeți, creând o experiență plăcută în apropierea complexului Paradisul Acvatic.

Iată câteva detalii despre acest hotel:

  1. Locație apropiată de Paradisul Acvatic: Hotelul se află la doar 200 de metri de complexul Paradisul Acvatic, ceea ce îl face o opțiune convenabilă pentru cei interesați de activități recreative și de agrement.
  2. Grădină cu trandafiri și piscină în aer liber: Hotelul dispune de o grădină frumoasă cu trandafiri și o piscină în aer liber, oferind o oază de relaxare pentru oaspeți.
  3. Camere elegante: Camerele hotelului sunt amenajate cu eleganță și oferă facilități precum TV prin satelit, birou și acces gratuit la internet. Fiecare cameră este decorată individual, cu mobilier de calitate superioară în stil italian.
  4. Restaurant cu capacitate mare: Restaurantul Garden Club are o capacitate de până la 80 de persoane și servește mâncăruri locale și internaționale, oferind o varietate de opțiuni gastronomice. Băuturile alese completează experiența culinară.
  5. Acces facil către centrul orașului: Hotelul se află la doar 6 minute de mers cu taxiul de centrul orașului, facilitând accesul la alte atracții și facilități din zonă.

Prin aceste facilități, Hotelul Garden Club oferă o experiență confortabilă și plăcută pentru oaspeții săi, atât cei care doresc relaxare în apropierea complexului acvatic, cât și cei interesați să exploreze centrul orașului.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA360.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE410.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE770.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE820.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Garden Club din Brasov.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro