HOTEL GLARIS , TARGU FRUMOS , IASI

HOTEL GLARIS oferă cazare de 3 stele în Târgu Frumos, oferind o serie de facilități și servicii pentru oaspeți. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  1. Localizare convenabilă: Situat la 46 km de Catedrala Mitropolitană Iași și de Opera Națională Română din Iași, hotelul se află în Târgu Frumos, oferind acces la diverse atracții din zonă.
  2. Camere confortabile: Hotelul pune la dispoziție camere cu aer condiționat, WiFi gratuit și baie privată. Camerele sunt echipate cu TV cu ecran plat și birou, iar lenjeria de pat și prosoapele sunt asigurate.
  3. Terasă cu vedere la oraș: Oaspeții pot admira vederea la oraș de pe terasa hotelului, oferind o oportunitate de relaxare în aer liber.
  4. Personal receptiv: Personalul recepției vorbește engleză și română, fiind disponibil pentru a oferi asistență și informații oaspeților pe durata șederii lor.
  5. Atracții în apropiere: Hotelul se află la 46 km de Teatrul Național Vasile Alecsandri și la 47 km de Palatul Culturii, oferind oportunități pentru explorarea unor importante obiective culturale.
  6. Aeroport în apropiere: Aeroportul Internațional Iași este cel mai apropiat aeroport, situat la 51 km distanță de HOTEL GLARIS.

Prin aceste facilități și localizare convenabilă, HOTEL GLARIS oferă o opțiune de cazare pentru cei care vizitează Târgu Frumos și împrejurimile.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA220.00 LEI
2 PERSOANE220.00 LEI
3 PERSOANE265.00 LEI
4 PERSOANE440.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre HOTEL GLARIS din Târgu Frumos

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro