HOTEL GOTT , BRAȘOV , JUDEȚUL BRAȘOV

Hotelul tip boutique Gott din Brașov pare să ofere o experiență de lux și rafinament într-o locație centrală, aproape de principalele atracții turistice ale orașului. Iată un rezumat al caracteristicilor principale:

  1. Locație privilegiată: Hotelul se bucură de o locație privilegiată, fiind situat la doar câțiva metri de Biserica Neagră și Piața Sfatului din Brașov. Aceasta oferă oportunitatea de a explora ușor centrul istoric al orașului.
  2. Vedere panoramică: Hotelul dispune de o vedere panoramică magnifică asupra orașului vechi, contribuind la o atmosferă relaxantă și oferind o priveliște frumoasă.
  3. Camere sofisticate: Camerele hotelului sunt descrise ca fiind intime, dar sofisticate. Acestea sunt echipate cu mobilier modern și funcțional, oferind o combinație originală de culori, forme și materiale pentru a asigura o noapte de odihnă bună.
  4. Servicii de înaltă calitate: Hotelul se angajează să ofere servicii detaliate și personalizate, asigurându-se că sejurul oaspeților este plăcut și confortabil.
  5. Tehnologii ultramoderne: Oferă tehnologii ultramoderne pentru a satisface nevoile oaspeților și pentru a le asigura un nivel înalt de confort.

Cu accent pe rafinament și atenție la detalii, Hotelul Gott pare să fie potrivit pentru cei care caută o experiență deosebită în inima orașului Brașov.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA370.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE500.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE700.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1000.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Gott din Brașov

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro