HOTEL GOYA BOUTIQUE , TÂRGU JIU , GORJ

Hotel Goya Boutique este o opțiune de cazare în Târgu Jiu, oferind o serie de facilități pentru confortul oaspeților.

Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Piscină în aer liber: Hotelul dispune de o piscină sezonieră în aer liber, oferind o oportunitate de relaxare și răcorire în timpul sejurului.
  2. Grădină și lounge comun: Oaspeții pot bucura de spațiul în aer liber, inclusiv de grădină, și pot socializa în lounge-ul comun.
  3. Restaurant: Hotelul are un restaurant propriu, oferind opțiuni pentru servirea meselor.
  4. Recepție deschisă 24 de ore: Oaspeții au acces la servicii de recepție nonstop, ceea ce poate fi util pentru orarul flexibil al călătorilor.
  5. Camere confortabile și bine echipate: Camerele sunt dotate cu aer condiționat, facilități pentru prepararea ceaiului/cafelei, minibar, seif, televizor cu ecran plat, terasă și baie privată cu duș. Confortul oaspeților este evident prin prezența facilităților precum prosoape și lenjerie de pat.
  6. Conexiune WiFi gratuită și parcare privată: Hotelul oferă atât WiFi gratuit, cât și parcare privată gratuită pentru oaspeți.
  7. Aproape de Aeroportul Internațional Craiova: Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Craiova, situat la aproximativ 114 km de hotel.

Cu facilități precum piscina, restaurantul și serviciul de recepție nonstop, Goya Boutique pare să fie potrivit pentru cei care caută o experiență confortabilă în Târgu Jiu.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA220.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE220.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE340.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE440.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Goya Boutique

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro