HOTEL GRADINA MORII , SIGHETU MARMATIEI , MARAMURES

Hotelul Grădina Morii ofera o experiență plăcută într-un cadru natural, la poalele dealului Solovan și în parcul Grădina Morii.

Iată câteva puncte cheie despre acest hotel:

  1. Camere confortabile: Camerele luminoase și aerisite sunt decorate cu influențe austriece și sunt dotate cu facilități precum minibar, TV prin cablu, încălzire și baie privată cu uscător de păr.
  2. Restaurant cu opțiuni variate: Restaurantul hotelului servește atât mâncăruri tradiționale românești, cât și din bucătăria internațională. Oferind și o terasă de vară, acesta pare a fi un loc plăcut pentru a savura diverse preparate.
  3. Bar și terasă: Barul oferă o gamă largă de băuturi, inclusiv cocktail-uri. Terasa poate fi o opțiune relaxantă pentru a petrece timp în aer liber.
  4. WiFi gratuit și parcare privată: Facilități precum WiFi gratuit și parcare privată gratuită sunt disponibile pentru confortul oaspeților.
  5. Magazin de artizanat: Hotelul găzduiește un magazin de artizanat în hol, oferind suveniruri tradiționale, realizate manual, din regiunea Maramureș.
  6. Atracții în apropiere: Hotelul se află la distanță accesibilă de Muzeul Satului din Maramureș și Memorialul Victimelor Comunismului. De asemenea, există posibilitatea de a explora localități precum Săpânța și mănăstirea Bârsana.

Cu accent pe tradiție și confort, Hotelul Grădina Morii pare a fi o alegere potrivită pentru cei care doresc să exploreze frumusețea regiunii Maramureș.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA255.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE395.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE465.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE575.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Grădina Morii

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro