HOTEL GRĂDINILE ROMANE , HANGU , NEAMȚ

Hotel Gradinile Romane pare să fie o oază de relaxare în mijlocul naturii, oferind o gamă variată de facilități pentru a asigura confortul și distracția oaspeților săi.

Iată mai multe detalii despre această proprietate:

  1. Locație pitorească: Situat în Hangu, la aproximativ 28 km de Barajul Bicaz, hotelul se bucură de o locație fermecătoare în mijlocul naturii, oferind oaspeților o atmosferă liniștită și relaxantă.
  2. Facilități moderne: Gradinile Romane dispune de o serie de facilități moderne, inclusiv o grădină frumoasă, un lounge comun și o terasă, unde oaspeții se pot relaxa și bucura de peisajul înconjurător.
  3. Plajă privată: Cu o zonă de plajă privată la dispoziție, oaspeții pot petrece momente plăcute de relaxare și distracție la soare sau pot face plimbări romantice pe malul mării.
  4. Cazare confortabilă: Camerele hotelului sunt dotate cu facilități moderne, cum ar fi televizor cu ecran plat, baie privată și zone de relaxare, oferind oaspeților un refugiu confortabil în mijlocul naturii.
  5. Activități recreative: În împrejurimi, oaspeții pot practica diverse activități în aer liber, cum ar fi hiking, schi și pescuit, având posibilitatea de a explora frumusețea naturii din jur.

Cu facilități moderne, o locație pitorească și o gamă variată de activități recreative disponibile în apropiere, Gradinile Romane pare să fie o destinație ideală pentru cei care caută să se relaxeze și să se bucure de natură într-un cadru confortabil și primitor.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA460.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE510.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE835.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1020.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Gradinile Romane

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro