HOTEL GREEN HOUSE , CRAIOVA , DOLJ

Hotelul Green House din Craiova pare a fi o opțiune atractivă pentru călătorii, oferind o serie de facilități și servicii. Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

 1. Locație convenabilă: Situat la 1,8 km de Stadionul Ion Oblemenco, hotelul oferă acces ușor la atracțiile din Craiova.
 2. Facilități în incintă:
  • Centru de fitness: Oferă oportunitatea oaspeților de a se menține în formă în timpul șederii.
  • Terasă: Loc plăcut pentru relaxare în aer liber.
  • Bar: Oferă o gamă variată de băuturi pentru a satisface preferințele oaspeților.
  • Parcare privată gratuită: Un avantaj pentru cei care călătoresc cu mașina.
 3. Conexiune Wi-Fi gratuită: Oferă acces la internet gratuit pentru oaspeți, ceea ce este util pentru cei care doresc să rămână conectați.
 4. Depozit de bagaje: O facilitate utilă pentru oaspeți care doresc să-și păstreze bagajele înainte sau după check-in/check-out.
 5. Transport de la/la aeroport: Personalul hotelului poate organiza servicii de transport pentru oaspeții care sosesc sau pleacă de la Aeroportul Internațional Craiova, situat la 7 km.
 6. Camere confortabile: Unitățile de cazare sunt dotate cu televizor cu ecran plat, lenjerie de pat și prosoape, asigurând confortul oaspeților.
 7. Restaurant cu specific local: Hotelul dispune de un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria locală, iar la cerere sunt disponibile și preparate vegetariene.
 8. Personal poliglot: Personalul de la recepție vorbește engleza britanică, spaniola, franceza și italiana, oferind oaspeților o comunicare facilitată.

Hotelul Green House pare să ofere o experiență confortabilă și variată pentru oaspeții săi, combinând facilitățile moderne cu atenția la detalii. Localizarea sa convenabilă în Craiova și gama de servicii disponibile fac din acest hotel o opțiune atrăgătoare pentru călătorii.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA235.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE425.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE700.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Green House din Craiova

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro